Чому чоловiки козли?

Паша Броский
чому чоловіки козли,
пацанчики, мужлани, "дяді",
яку тут відповідь даси?
мабуть, тому, що баби - бл*ді...

а баби - бл*ді від чого?
і як вони такими стали?
мабуть, не було би того,
не будь ті мужики козлами...

але буває "жизнь" така,
що жіночка, майбутня матір,
буває гірша від козла,
ну, а мужик - бл*діше бл*ді...

і як тут буть, і що робить?
коли кругом, як в пеклі Цербер,
як же змінити прикрий світ?
все просто... починай із себе...

© Паша Броський