Хочеться весь Свiт обняти

Мила Кирилюк
Хочеться весь Світ обняти!!!
І зігріть своїм теплом…
Всю себе подарувати!!!
Обмінятися добром…

Якби знали ви, як легко
Буть такою, як ти є!..
Хай кепкує з мене дехто,
Я знайшла щастя своє!..

Це – коли летиш , як вітер…
Це – коли є два крила…
Це – коли душа, як квіти,
На світанні розцвіла…

Коли внутрішню свободу
Відчуваєш… І сповна!!!
Коли люблять не за вроду,
І п’янієш без вина…

Коли чуєш своє серце,
І воно чує тебе…
Я люблю солодке з перцем!..
Розумієте мене?..

03.09.2012