Патруль

Генрих Качуровский
На широкому шляху, біля магазину,
зупиняє постовий, грузову машину.
-:”Добрий день! Сержант Голота! Документи Ваші!
Звідки їдете й куди ? Заглядали в чашу...?”
- Та ну, що ви, я не п’ю спиртного від роду,
Відповів шофер й добавив,
-лиш солодку воду.”
-Звідки ж перегаром  тхне, наче десь із куба?
-Це питайте, не мене, а у свого друга.
-Відхиліться командир!(Сержант - капітану)
-Важко  ж тут зафіксувати,  в якім шофер стані.






Из цикла Украинский юмор