Середньовiччя

Алёна Сула
Серце в спокої, не в грі,
Відбиває ритм собі,
Бо нема уже страждань,
Гіркоти і хвилювань.

Час, мабуть, той вже пройшов,
Як таке було колись.
Погляд ловиш і тремтиш,
Жаром щічки налились.

Вільний подих володіє
І дарма, хтось споглядає.
Поспішала я колись,
Тепер ходжу, як панич.