Спогад

Радзиевская Луиза
Обійми, уст твоїх приємний дотик.
Моє ти сонечко, мій котик.
Я так люблю тебе мій милий
і не здавайся, ти ж такий у мене сильний.
За твої очі я весь світ відам, напевно,
але я плачу по тобі уже даремно.
Мій спогад - ти, небесний край
з тобою, ти мене тримай.
Ти поруч будеш лише в казці, знаю,
але себе я не втрачаю.
Я вірю в наші дні минулі
і в наші ночі вже заснули,
всі ті роки що ми тримались
за руки - в мріях все давно зостались.