Тезке

Макс Янг
спілкування нехай і коротке
для мене було подарунком
спілкування щире не робке
і вірш той у сердці лежить візерунком

те строки, в душе оставили след
спасибо, что ты их автор
спасибо что читаешь мой бред
это как то невероятно

це як зустріч із зіркою
наповнена щастем та вау
і я міг би мчати гіркою
не бачучи людей та канави

ты и я мудаки в вечной печали
меланхолией пропитаны джинсы
пора бы прыгнуть с грусти причала
и неудержно бороздить как эсминцы



Grey. 19:39. 03.09.12
Понедельник.