Ben kizi ÷åíðåçèãà

Áåñêîíå÷íà Ëþáîâü
Ve olsa bile ve 10 a bile var ve 5 bilirsin sen ve ben ;;rendim Dharma okumak ve gerci ben bu kitab; hi; mutlu êîíöà. nas;l neden? sonsuz Bahar............. senin benim onun ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ Kitap ×åíðåçèãà ve Sava;;; G;c; ve daybreakers ben sald;r; îòáèëà ve t;m çëÿõ ;ld;rd;.
BEN KIZI ×ÅÍÐÅÇÈÃÀ.
burada nereden t;m g;;.
áåñêîåí÷åí Òðåíëåé ve A;k bu naif ve ... evet t;m bu parola yeni Hafif bir rol.