Згаса свiча?..

Людмила Дзвонок
Згаса свіча?.. - О свічечко, дай спалах
Душі пригніченій, знедоленій!.. Гори!
Вона в житті неспокою зазнала,
Нехай підводить погляд догори!

Хай небо бачить, зіроньки красуні,
Що з місяцем танцюють... Ба! дивись!-
Вони грайливі і душею юні!
Вона була така й сама колись.

О, свічечко, на тебе всі надії -
Твоє тепло поліпшить їй життя,
Нехай здійсняться вже забуті мрії,
Й до старого не буде вороття!
                04.09.2012
Картина из Яндекса.