А-аа! О! - Дуже проста пiсня

Странный Ниф
             Дуже проста пiсня


Що в словах його є, люба мамо:
«Занесе нас снігами, Кохана»?

А-аа! О! Мій січень!
А-аа! О!

В мені стільки всього, моя мамо
Навіть холод мені - як пошана

А-аа! О! Мій лютий!
А-аа! О!

Зрозумій, що кажу тобі, мамо
Я без нього березою стану

А-аа! О! Мій березень!
А-аа! О!

Я без нього не можу вже, мамо
Бо люблю я його до нестями

А-аа! О! Мій квітень!
А-аа! О!

Я віддам йому все, моя мамо
І в обіймах моїх він розтане

А-аа! О! Мій травень!
А-аа! О!

Він нарешті сказав мені, мамо
Я з тобою, Кохання, тану

А-аа! О! Мій червень!
А-аа! О!

А вже потім казав мені, мамо
Жити разом з тобою стану

А-аа! О! Мій липень!
А-аа! О!

Кожну ніч шепотів мені, мамо
Розчиняюсь в тобі я так само

А-аа! О! Мій серпень!
А-аа! О!

Я від нього вагітна, мамо
Мене нудить – мені так погано

А-аа! О! Мій вересень!
А-аа! О!

Ти про все це казала, мамо
Вперте Серце не має пошани

А-аа! О! Мій жовтень!
А-аа! О!

Треба мужньою бути, мамо
Десь мій любий в дощах розтанув

А-аа! О! Мій листОпад!
А-аа! О!

Я без слів знаю все, люба мамо
Та таке вже жіноче кохання

А-аа! О! Мій грудень!
А-аа! О!