я сталкер

Костя Лободюк
попереду лише біль та стражданьня
я сталкер кожен день як останий
я сталкер завжді першій и николи не
останий
хочю жити а попереду лиш  біль та страждання
я сталкер якщо в пав вставай ти сталкер
соби промовляй