не-бу-т-тя

Алина Гаева
Немає сенсу шось робити,
кудись іти когось любити.
Немає тої насолоди від кохання
тому що залишаються одні страждання!

Хочу до того небуття ...
Що я колись до тебе мала!
Нехай відійдуть в забуття
               Ті губи котрі цілувала.

Але за щастя не вважала..
               Ті дні,ті ночі,ті секунди
Котрі ніяк не повернути.
І намагайся все скоріш забути.
Нема шляху до каяття,
пробач мене,але я більше не твоя !!!