***

Анастасия Небо 2
I'm not crying for love
No people, no
I was crying from the egoism
which pulls my throat
I hurt that something inside
heart contracts
such an unpleasant feeling
I'm sick but healthy
there something pricked
a lump in the middle of the throat
I still shudder when I see you
can not get used to the indifference
I remember we were walking
your smile your eyes
you made ;;me happy
and I want you to be happier
No I do not regret anything
I was pleased to know you
this time memorable
I will remember and wait
until you die the last hope
just be happy
be happy

****
я плачу не от любви
нет люди, нет
я плачу от своего эгоизма
который дерет мне горло
у меня болит что то внутри
сердце сжимается
такое неприятное чувство
я больна но здорова
там что то колится
комок посреди горла
я все ещё дрожу когда вижу тебя
никак не привыкну к равнодушию
я помню как мы гуляли
твою улыбку твои глаза
ты сделал меня счастливой
и я хочу чтоб ты был ещё счастливее
нет я не жалею ни о чем
мне было приятно тебя узнать
это время незабываемо
я буду помнить и ждать
пока не умрет последняя надежда
просто будь счастливее
будь счастливее