Амазонка

Алексей Сергиенко 2
Амазонка запропонує мені плоскi груди.
В наручниках тісно. Я хочу блеванути.
Спалившись в ресепшені, ми лягли на килим -
Ти хочеш бути зверху, а я-обличчям на долівку.

У скла холодильника травневий відлив,
В халаті біля стійки танцюєш не в ритм,
Я п..здив охоронців, брехав лікарям -
Твоєї тормознутостью брав сектора...

Мені в спину метнула сигаретний бичок,
Білуватий твій ворс, та в очах маячок,
У твоїй косметичці під пудрою ТТ -
Пол унції радості-дюйми у тобі..

Громіздкі зали і погляди роззяв-
Ти намалювала, стиснувши фалос в руках.
Навпомацки я відчуваю, стогони ловлю,
Ковтками харкаючи, караючи, люблю..

Безтактні паузи зробивши в словах
Змішавши всі ідеї, косяча у справах,
Ти зробила набдто багато, зважившись йти ва-банк..