Втрата

Ирина Визняк
Своїм сухим, вже в котрий раз, бездушним жестом
Ти все, що було поміж нас, вмить перекреслив.
В душі тривожне почуття цілком завмерло.
Назад немає вороття. Сльозинку втерла.

Погасло полум’я сердець. Зів’яли квіти.
Не вірила в такий кінець. Мене зустріти
Вже не захочеш в почутті, мабуть, нізащо.
Та все, що робиться в житті, завжди на краще.