Ще тр шки...

Микола Баранов13
Ще трішки,я прошу тебе,трішки
Мені якось все одно на чужі насмішки
Тільки б ти поряд ,і здоров"я більше
Дивлюсь тобі в очі- на душі веселіше
Хочу про тебе завжди піклуватись,
Щоб ти могла безтурботно посміхатись
Посмішка твоя взагалі окрема тема
Може вирішити будь-яку проблему
Вона схожа на солодкий поцілунок
Для мене найкращий подарунок
Мало про це вірша, потрібно писати книги
Тебе Бог точно виліпив не з глини
Все в тобі прекрасне від очей до ніг
Я без дозволу переступлю твій поріг
Прийду увісні,щоб покласти казкові сни в подушку
І прошепочу: "я тебе кохаю" ніжно, тихо, на вушко

старый стих)