Свобода

Ангелина Ини
Свобода високо літає.
Політ незнаний виклика
Те почуття, що десь блукає
І в душах ваших виника.
Незриму бачим заборону,
І враз вона згора як пух,
Бо душі нашого загону
Підняли незбагненний дух.
Йдемо ми в бій, і на свободу
Іде усе наше їство,
Дамо надію так народу
І переможемо все зло.
Нехай нас слава не покине
І гордість не згорить в огні
Слово мудре в душі лине
Те слово, що в тобі й мені –
Це «Батьківщина», «мама» й «тато»,
Це те, що серце гріє в нас,
Та слів у світі так багато,
Разом з людьми вони ввесь час.