телефоном

Лето Всегда Заканчивается
Телефонуй мені невчасно й вчасно,
доки дві батарейки не згасли.
Хочеш, навіть вигадай гасло.
Замість "альо" особливу фразу.

Телефонуй мені хоч завжди, хоч щоденно.
Телефонуй принаймні таємно.
Нехай би ти був наївно певний,
що голос прозорий, коли навкруг темно.

Телефонуй мені хоч зараз, хоч завтра.
Телефонуй без приводів та дозатору.
Давай, роби це з азартом,
мов б ставиш на кон чорну карту.

Телефонуй, киць,
воно того варте