Пiслясмак

Алексей Сергиенко 2
Коли враження, ніби іграшки,
Вляжуться спати, у лісової галявини,
Коли всі загарбники, почнуть шукати-пізно,
І все, що залишиться-буде нам зоряним.

Коли засмучення - "вушка на верхівці",
Коли слезоточiння - приціл або мушка,
Коли ти серйозна, і робиш ноги,
Я йду за тобою, і йду до недотроги.

Коли між нами-осад і осколки,
Коли між нами-лише книжкові полиці,
Мости розведені, «глонассы» «фальшивлять»,
І все нам підводить до того-«любов гине».

Ми платимо за все, роздаємо як спадок,
І немає в нас минулого, щасливого дитинства
Всі ми залишаємося в бессточной канаві,
За те, що любили, і не стали Богами навмисно.

За те, що просили, і чекали так мало,
За те, що ми самі нас не визнавали у двох,
За те, що відповіли прискореним пульсом
За те, що у роті залишився один післясмак..