Напуття

Наталия Лазаренко
Ти просто знай, що все пройде
І зміниться на краще!
Життя угору поверне,
Якщо ти не ледащо.

Постав лиш цілі, потрудись,
Ти поборись за мрію!
Бо просто так не припливуть
Круті автомобілі.

Не буде просто так грошей,
Багатої дружини,
Не будеш їздить в Куршавель
На власні іменини.

Ти розвивайся повсякчас,
Качай на попі м’язи.
Це не завадить аж ніяк!
Ти виростеш в два рази.

Читай книжки, читай, читай!
І бажано розумні.
До свого мозку додавай
Думки дуже культурні.

І буде тяжко так і знай,
Бо доля так не дасться.
Працюй, працюй і вигравай
В своє майбутнє щастя.