просто серпень

Фиолетта
Порцеляновий  досвіток  звикає  зболіло
До  скловидного  тіла  спітнілих  жагою  вікОн,
Просочившись  у  шпарку  посерпня,  несміло,
Розчинившись  чуттям,  перевтілившись  в  сон.

Наче  був,  наче  є,  лиш  надщерблений...  тане  в  минанні,
Запечалено  скиглить,  ідучи  по  гострій  стерні
Серпень  скошених  збігів,  торуючи  Осені  -  панні
Шлях  спокути,  якій  не  минути  сльоти.