Останньому дню лiта присвячення

Фиолетта
Все  хутчіш  у  повітря  вривається  запах
літа  скошених  трав  та  небесного  дна,
і  штрихами  рудими  на  кленів  змучених  лапах
засмучене  сонце  намалює  свій  сюр  про  «мина».

Поміж  небом  і  тверддю  землі  розіп’ята
у  чеканні  своєму  осінньо-причинна  туга,
в  швидкоплинному  айстросезонному  святі
напинається  промінь  астральний,  як  тятива.

В  цьому  треморі  простору,  наче  стигмата,
у  душі  заятриться  мовчазна  допоки  печаль,
але  разом,  повір,  цілком  не  сутужно  минати
і  шукати  в  етері  зосенілий  ще  теплий  причал.