анемiя душ

Алина Ольхович
Не  треба  бути  лікарем,   
щоб  розуміти, 
що  рана  від  ножа,   
встромленого  у  серце, 
призводить  до  величезної  втрати  крові. 

Не  обов*язково  бути  дівчиною 
під  час  менструації, 
щоб  розуміти,   
що  втрата  крові  -   
то  доволі-таки  неприємна  річ. 

Не  треба  бути  патологоанатомом, 
щоб  розуміти, 
що  людина  -  мрець, 
коли  по  судинам  її  тіла 
не  циркулює  життєво  важлива 
рідина  буро-червоного  забарвлення.   

Не  треба  бути  відчайдухою- 
митцем, 
щоб  відчувати 
завданий  тобі  біль, 
що  пронизує  з  голови  до  ніг, 
а  точніше  -  від  мозку  і  до  серця. 

І  зовсім  необов*язково  бути  найманим 
вбивцею, 
аби  щодня  наносити  десятки 
ножових  поранень 
оточуючим  душам, 
які  і  без  того  хворіють  на  анемію.

05.09.2012