Ktp. Kaj spiras vento

Ñóðìàò Ýñïåðàíòî
Ktp. Kaj spiras vento.
Ktp. Kaj falas pom'.
Ktp. Kaj firmamente
Dancas steloj. Ktp.

Ludojn kiujn ludas homoj.
Homojn kiujn jxonglas lud'.
En cxielo glitas pomo.
Viv' serpentas tiel plu.