Ангел

Лёля Капризоля
  Ти казав,що Ангел я,
  Що крила ростуть за моєю спиною.
  Та не помітив, що ним я була
  Завдяки лиш тобі та поруч з тобою.

  Ти казав,що всередині світло в мені,
  Що я мов те сонечко радісно сяю.
  Розбавивши кольором всі будні дні
  За руку тримаючись в небо взлітаю.

  Ти даруєш щодня незабутні слова
  Та повірити важко солодким вустам.
  За потоком подій, що течуть мов вода,
  ШкодА, не помітив,що Ангел- Ти сам.