У кожного сильнi риси...

Белякова Светлана Николаевна
У кожного сильні риси характеру та слабі.
Приборкати треба кожному свого "дракона" в собі.
Є серед нас песимісти, є й оптимісти,
є ентузіасти, а є і романісти.
Ми різні, але об`єднує нас віра у Господа,
її можна пізнати і збагнути лише з часом,
та дорогими роками життя - відкриття.
Серця наші б`ються в унісон,
але дверцята душі не держи закритими,
а щіро відкритими.
Не треба здаватися без бою,
не знайдеш в спокою - покою.