В ват укра нська!

Лилия Бутович
Закладаю думки українською музикою,
запалюю вуста народною мудрістю,
намагаюся культурно витесати з себе скульптуру,
аби не бути схожою геть на повну дуру.

Хочу показати,що я чогось варта,
що недарма ростили мама й тато,
що недарма викохували вчителі й бабусі,
що я ще стану силою в образі дідуся

Думки сповнюю культурною вимовою,
все погане залишаю вдома,
прививаю себе до всього простого,
аби призвичаїти тіло до всього.