Внуковi Михайлику

Белякова Светлана Николаевна
Вся сім`я була в очікуванні тебе,
вже народжене моє внученя.
Моє серце від щастя завмирає,
радіє за продовження життя.
Ми всі тебе чекали,
любе, довгоочікуване дитя,
мліє душа за твоє земне життя.
Хочеться, щоб твоє буття,
було кращим,
любив дужче,
цінив кожну мить свого життя
високою ціною,
мав хист.
Щоб Господь беріг тебе
і твою вдачу,
вів за руку, оберігаючи,
протягом всього твого Життя.