У сэрдцы...

Екатерина Игоревна Чиркова
У сэрдцы гучыць адчай.
Гэта Вам вядома.
Просіце: “не памінай”,
Але Вам я не знаёма.

У сэрдцы гучыць смутак.
Я згубіла давер.
Кроплі зімы лютай,
Сярод карлікаў Гулівер.

У сэрдцы гучыць адзінота,
Гэта мабыць грэх.
Паўсюль жальба
І д ябальскі смех…
3.03.2004 год