Мала, не сумуй

Анастасия-Петровская
Присвящується тобі.Люблю.

(В слові "усмішка" наголос на "і")

Мала,я хочу запитати,
Звідки в тебе такі очі?
Вони щасливі та яскраві,
Як зірки сяють серед ночі.

А твоя усмішка мила
Теплим сонцем душу гріє.
Коли прохожу біля тебе
Чарівним ароматом віє.

Ти така, яка ти є-
Смішна та з доброю душею.
Хоч з тебе і жартую я,
Ти будеш вже навік моєю.