Безсонные ночи... укр

Валюша Александрова
"А":
Безсонні ночі і аналіз наших дій.
Дівочі очі повні сліз, надій і мрій.
Я кадри бачу, кольорові, кожну мить,
Живу одначе, моє серденько щемить.

Слова і погляд пам'ятаю, кожен жест,
І розумію: донести повинна хрест.
Кохання плаче без взаємності, хіба
Не може бути веселішою журба?

7 июн 2012 в 14:05