шкода

Шарапова Дарья
берегти свої губи для тебе
прикривати плечі від інших
згадувати як ти клав голову поміж моїх ребер
дарував фіалки найліпші
як ми танцювали у спеку
раділи холодній зливі
як йшли на любу небезпеку
гадали,які будемо,як станемо сиві
як помирали від любові
і слухали як води затікали під небо
як згір запускали літаки паперові
і не мали ні в чому потреби
як мріяли про море і сонце
вночі пісні для вітра
як шкода що ми незнайомці
в мене закінчується палітра
21.08.12