рука в руку

Шарапова Дарья
ти навчився досконало пірнати в мене
ковзати поглядом по мені
ти знаєш я маю шалене серце
і ненавиджу продуманої брехні
а в мені тічуть ріки це ті що вени
розбухають під час осені і на весні
я не знаю.
можеш придбати якісь мені ліки
щоб я забула зв’язки тісні
а може допомога буде в тому щоб:
губами по шиї
рука в руку
а може кохатися у машині?
я говоритиму тихо
а потім в шаленому звуку ти почуєш стогін
це буде море це буде запах лісу
і м’яка трава
але хто ж вилікує душу хвору?
хтозна може й зістануся після цього жива

31.09.12