Спи

Леся Федив
Спи,моя люба,хай тобі він не сниться.
 Хай сна не торкнеться своїми вустами.
 хоч там брехливії очі тебе не дістануть
 улюблені очі,з фарбами кориці.

 Легко-чисто,ніжно, біло-світло
 Миттєвостей немає,коли несвідомо.
 Хай прийде до тебе твоє краще літо,
 Де ти далеко,де ти не дома.

 Хай буде добре,хай ти відпочинеш
 хай порозкручує ніч твої вузли.
 Спи ,моя люба,треба - покинеш,
 це ж він розігнав всі твої музи.

 Спи,моя люба,бо уже пізно
 засни по-дитячи,хмарами вкрийся.
 зроби своє серце міцнозалізним,
 забудь ніжний колір його кориці...