Обгрунтування

Мария Савелова
Не пив би гіркої -
голова б не боліла.
Не їхав далеко -
не мав би грошей,
сидів би вдома,
робив би роботу.
і я б не любила
такого, як всі.
А так маєш клопіт
і довгу дорогу,
і жінку кохану,
і щастя з життя!