Спалю сама себе любовю...

Саша Моисеенко
Спалю сама себе любов"ю!
Як не зупиниш, розіб"юсь ...
І серце обіллється кров"ю,
Якщо з тобою опинюсь.
Не відвернеш-потраплю в вирій
Тих почуттів, що не спинить.
Врятуй мене саму від себе!
Врятуй. Але не відпусти...