Дякую

Микола Баранов13
Відпустив минуле
Легше стало дихать
Журавлі майнули
Осінь шепче стиха

Осінь мила осінь
ти одна єдина
розумієш осінь
чом така година

Плани свої маєш
повідай мені
Я щасливий чуєш
дякую тобі