Лине пiсня...

Анина
Лине пісня солов’їна,-
То співає Україна,
Про весну, та тихі ночі,
Про її зіркові очі...

Грають весело трембіти,
Місяць вийшов небо гріти,
Сяйвом нічка засвітилась…
Ти на нього задивилась.

Ніби зорі оченята…,
Вабить пахощами м’ята,
В білій сукні горобина…,
Погляд твій піймав хлопчина.

Так прийшло твоє кохання,
Перший погляд у світання,
Що відкрило щастя стежку,-
В мрію  місячну мережку.