Verti...

Юлия Костантинос
Новая личина
Обнажила грудь
Веские причины
Зажимают суть

Прежние привычки -
Шелест пересуд
Вынесу в кавычки,
Но – произнесу

Шелковый канатик -
Скользкая тропа!
Шелестящий фантик
Скомканный упал

Новая личина,
Сути не забудь!
Прыгай, Коломбина
Новый омут.
В путь…