Про талант спiлкування

Ирина Визняк
Цей голос заспокійливо дурманить, –
Я забуваю негаразди всі.
Ваш тон хвилює, зваблює і манить
І душу розкрива в усій красі.

Чарує слух розважливість і мудрість,
І гумору зухвалі блискавки.
Ваш розум з жартами - предивная сукупність,
Тож, я регочу з Вами залюбки.

Я з Вами вільна. Так, як Ви хотіли.
Приземлена. Без будь-яких ролей.
Без маскараду, пристрасно і сміло
Ми з Вами творчий варимо єлей.

Я Вас сприймаю ніби віртуально,
Кутки душі вивчаю навмання.
Але ж Ви є. Існуєте реально. -
Вас пізнавати хочеться щодня.

Ви пробачаєте уже мої капризи,
Настирливість, наївність, інтерес.
Знаходите привабливіші риси,
Тому й росте в відносинах прогрес.

Я забуваю, що Вас мало знаю –
Всього-лиш-навсього якихось пів життя.
Та перед Вами душу розкриваю
Без сорому, без страху й каяття.

Давно свою цікавість підключила,
Невдовзі ще й натхнення підключу.
Ця дружба вже дарує мені крила. –
Ще мить – й до Ваших творів полечу.

Бажаю Вас обожнювать і далі,
Збирать нектар з оранжерей віршів.
Вам щиро вдячна за плоди моралі,
За серця спів і затишок душі.