Al mi telefonis angxelo

Ñóðìàò Ýñïåðàíòî
Al mi telefonis angxelo
Kaj diris per vocxo angora:
"Hodiaux grandega dangxero
Minacas al vi, mia koro"

"Hî, kia dangxero, vi diru,
Kaj sorton mizeran prilumu..."
Sed svenis nur larma suspiro
Kaj metis angxel' orelumon.