Не завжди...

Рейнсо
18.11.2010р. 17:15

Не завжди висловиш словами
Все те, що серцем відчуваєш
Все те, що скажуть тобі очі
Все те, що висловить не можеш.

Але є різні тихі фрази
І голос ніжний бархатистий,
Що тихо тобі ніжно скаже
"Іди скоресенько до мене!"

У цей момент ти вище неба
Ти вище всіх бажань наземних
Тобі нічого вже не треба
Лиш ласка рук твоїх приємних.

В очах твоїх ураз втоплюся
В обіймах тихо я розтану
У руки твої окунуся
Погане думати не стану...