Вже минуло...

Светлана Лагирева
Вже минуло… Майже не болить…
І все рідше згадую про тебе…
Очі піднімаючи у небо,
я вдихну п’янкого щастя мить.

Вже минуло… Зникла самота.
Серцю більш не хочеться за ґрати…
І, якщо тобі цікаво знати,
ТАК! Я закохалася!!! В життя!

10.09.2012