кiлометри

Леся Федив
Небо цілувало нас дощем,
 і по вустах вогнем й мечем.
 О боже,дай мить іще,іще.
 кілометри.
 я - ти.

На асфальті, між зірками
 погубили координати.
 Яке завтра?Що буде з нами?
 це все потім.нині - я,ти.

 Моя казка стане міфом,
 Коли сонце зайде.
 Ти будеш моїм медовим гріхом,
 коли в зеніт осінь прийде.

Небо цілувало нас дощем,
 і по вустах вогнем й мечем.
 О боже,дай мить іще,іще.
 кілометри.
 я - ти.