У Дзень Анёла..

Виктория Дробыш
Не хочу вельмі доўгія пасланні
Ў дзівосны гэты дзень пісаць,
Але ж патрэбна віншаванне
З Анёла Днём табе паслаць..

Спачатку, як усе, табе жадаю
Любові шчырай, дружбы чыстай,
Здароўе моцным каб было,
Каб быў заўсёды розум быстры..
Бацькоў каб слухаў, паважаў,
Да новага ўсяго імкнуўся,
Пазнанняў круг каб пашыраў,
Каб у сабе ніколі не замкнуўся..
Вакол цябе сябры твае,
Стаім, у цеснай комнаце, чакаем
Калі ж ты нас на торцік пазавеш,
Напоіш нас гарачым чаем..