La cxiel de steloj plena,

Ñóðìàò Ýñïåðàíòî
La cxiel' de steloj plena,
Sed ne iras for obskur'.
Kaj dormeme en kaverno
Kantluletas iu nur.

"Dormu, dormu, mia kara,
Songxu sur gastama rak'
Estos morgaux tago klara,
Estos morgaux bona tag'.

Estos vivo interesa
Sur la Ter' sub la Cxiel'
Dume gxuu en karesa
Dormo, mia kara stel'"

Fluas la kanteto svaga,
Pura estas viv-kanvas'
Venas jam triope magoj.
Gxermas Jar' de Kristonask'