фройд би смiявся

Фитель Юлия
ну давай, цнотлива емоційна проститутко
розкажи, як тобі зранку твої пригоди в алко
як тяжко повзеться до чайника, зовсім не прудко
всі вже звикли, що ти лише капітулянтка

давай, увімкни і тут свою звичну нахабність
сядь знову комусь із них на шию
розкажи мені, як у сотні фліртів я не тямлю
як не вмію обнімати чиїсь плечі красиво

просто покажи фотографії, де ти така незвична
майже стогнеш в його обіймах нижче спини
вигинається сотнею змій твій стан еластичний
розкажи мені, про те, як одну лише тебе любили

я ж бо так скучила за твоїми шипами троянд,
які так настирно тобі дарували коханці
ядістаю насолоду від чергової story of love
розказати б психіатру - фройд би сміявся.