спо-гади

Фитель Юлия
вивільнити тебе зі свідомості. назавжди. назовсім.
нам чомусь не судилась спільна осінь
буде легше залишити це літо
в спогадах, кадрах залите
мені б здобути твердості керамзиту
щоб вечорами не глядіти
в шию, очі, посмішку, рухи
не підпалювати цигарку тремтячими руками
не слухати твою розмову, як дитина
бо ти ж манія, а не людина.
не пов'язувати тебе з афродизіаками
розмовляти хіба натяками і знаками.
хочу залишити по тобі тиху
стиглу, як пізній виноград, осінь.
забрати зі свого "я" твоє. назовсім.