Чарiвний мiй Днiпропетровськ!

Таня Танюк
Чарівний мій Дніпропетровськ!
Тобі я зичу процвітання.
Найзаповітніше бажання:
Щоб заплановане моглось,
А не губилось у ваганнях.

Щоб сила, гідність і краса
Завжди були в твоєму серці,
Щоб вогник правди не згасав -
Погане все одно минеться.

Застуджена осінь на двох,
Дощі, шум вокзалів, затори…
Чарівний мій Дніпропетровськ,
Тебе не забуду ніколи! ©