душа на частички...

Квази Эго
Душа на частички…
Скорее, скорей!
Страшная жажда
Новых идей.
Страшная правда
Дурных новостей.
И вообще –
Страшного много вокруг.
Душа на частички…
Замкнутый круг.

31.03.2003