Ивана Купала

Николай Иванович Мельник
Красиві віночки з ромашки
Кохані  уміло сплітали
В нарядах порхали як пташки
Пісні українські співали

Приспів:
В день  свята Івана Купала
Нам  щастя  Зозуля кувала
Дівчата весело сміялись
 Водою з відра обливались
Кохані весь день цілувались
В ставку під вербою купались
Зі  святом веселим вітали
Найкращу пору зустрічали

Дівчата старались чіпляли
 А Хлопці з гільця все зривали
Стоїть біля хати криниця
А в відрах холодна водиця

А в вечері в танцях стрибали
Сучасний гопак танцювали
У мріях кохання літали
Всім  щастя у долі бажали